Mlynské nivy – zmena organizácie dopravy od 14.1.

Po sviatkoch sa opäť plní síl púšťame do prác na ulici Mlynské nivy. V strede ulice vzniká vôbec prvá podzemná kruhová križovatka na Slovensku. Jej stavba nie je jednoduchá, preto vyžaduje zabrať viac miesta. Z tohto dôvodu od pondelka, 14.1.2019, dochádza k zníženiu počtu jazdných pruhov na časti ulice Mlynské nivy (pozri mapku nižšie). V strede ulice tak zostane prejazdný jeden pruh v každom smere. Táto zmena nemá vplyv na pohyb chodcov.
Pre viac obsahu skroluj nižšie
10. Január 2019

Kruhový objazd po svojom dokončení výrazne zjednoduší dopravu v oblasti. Umožní vstup do všetkých okolitých projektov bez toho, aby prekážal na úrovni ulice.

Opravujeme nielen Mlynské nivy

Našimi rukami neprejde len ulica Mlynské nivy, ale aj okolité komunikácie. V pondelok 14.1.2019 sa pustíme aj do rekonštrukcie chodníka na Svätoplukovej ulici, popri stavenisku Stanice Nivy. Chodci budú môcť bez problémov prejsť po druhej strane ulice, popri Strednej odbornej škole (pozri mapku nižšie).

A na záver dobrá správa

Otvárame časť chodníka pri Twin City Tower. Tento obľúbený projekt si už medzi ľuďmi získal svojich fanúšikov. Po tom, ako sme dokončili aj spevnené plochy a zeleň v jeho okolí, môžeme otvoriť chodník vedúci popri ulici Mlynské nivy. Pohodlne sa tak dostanete popri projekte Twin City okolo náhradnej stanice až po križovatku s Košickou po nových chodníkoch (pozri mapku nižšie).