Nové Nivy ponúkajú viac ako 300 pozícií! Pracujte v medzinárodne oceňovanej zóne.

Pre viac obsahu skroluj nižšie
23. Jún 2021

Hľadáte novú výzvu? Alebo jednoducho potrebujete byť tam, kde to žije? Zbystrite pozornosť, na Nových Nivách sa roztrhlo vrece s pracovnými ponukami!

Nové Nivy sú dynamicky sa rozvíjajúca nová štvrť na skok od historického centra hlavného mesta, čomu zodpovedá aj ich pracovná ponuka a dopyt. Biznisový ekosystém tvorený medzinárodnými korporáciami, ambicióznymi startupmi a lokálnymi značkami, ponúka nielen pestrý mix pracovných príležitostí, ale aj benefitov, spojených priamo s Novými Nivami. A aktuálne Novým Nivám chýba vyše 300 nových kolegov!

Nováčikovia na Nových Nivách

Dobrá dopravná dostupnosť, komplexná vybavenosť územia, moderné projekty ako Nivy Tower, Twin City či budúce centrum Nivy, ale aj služby ako bike-sharing či zdieľané kolobežky, priťahujú na Nové Nivy stále nové značky. Aj vďaka tomuto mixu sa k nám do CBC presťahoval obľúbený Dedoles, ktorý do viacerých tímov na Nivách zháňa takmer 20 nadšencov. Okrem ít-čkárov hľadajú výkonnú asistentku pre prevádzkového riaditeľa, produktových a projektových manažérov, office asistentku, ale aj HR “hrdinu”.

Viac ako 40 otvorených pozíciíí má aj celkom nové meno na Nových Nivách – Thermo Fisher Scientific. Nadnárodná korporácia je svetovým lídrom v poskytovaní vedeckého prístrojenstva, vďaka ktorému je výskum v oblasti prírodných vied efektívnejší, ich klienti vedia riešiť zložité analýzy a zlepšovať diagnostiku a terapiu pacientov. Thermo Fisher sa sťahuje do Nivy Tower, kde skvele zapadne medzi ostatných lídrov technologického segmentu.

Nové Nivy, sídlo veľkých IT firiem

Slovenská softvérová firma Resco, špecialista na vývoj mobilných aplikácií, sa medzi prvými presťahovala do najvyššej budovy na Slovensku, Nivy Tower, s tými najkrajšími výhľadmi na celú Bratislavu! Aktuálne hľadajú 17 nových kolegov – najmä z oblasti vývoja a obchodu, ale potrebujú aj kolegu na marketing či znalostného manažéra. Marketingovú pozíciu aktuálne obsadzuje aj obľúbená food-delivery značka Wolt.

Ich sused Capco, globálny expert na digitálnu transformáciu v rámci finančných služieb, hľadá 22 technologických špecialistov, medzi ktorými nechýbajú testeri, softvéroví architekti, UI dizajnéri či vývojári, ale aj konzultanti pre kyber bezpečnosť.

Ak sa presunieme o kúsok ďalej, cez cestu do komplexu Twin City, najviac pracovných pozícií – konkrétne 115 – ponúka jedna z najväčších zaisťovacích firem na svete, pôvodom švajčiarska Swiss Re. Na väčšine pozícii treba ovládať minimálne angličtinu a každý ďalší jazyk je iba výhodou. Voľné pracovné miesta zahŕňajú celú širokú škálu samotnej spoločnosti, a tak medzi nimi nájdete tech aj finančných analytikov, vývojárov, data manažérov, ale aj niekoľko ponúk z oblasti HR či administratívy.

Slovenská spoločnosť Sygic, známa svojim navigačným systémom pre mobilné zariadenia a tiež sídliaca v Twin City, hľadá 13 nových kolegov – okrem vývojárov jej chýba aj niekto so španielčinou na obchodné oddelenie, digitálny marketér, komunikačný špecialista značky, PPC špecialista či kolega na HR podporu.

Veľký nábor aj u susedov

Pri IT ostaneme aj pri jednej z najväčších bánk na Slovensku, VÚB Banke. 22 voľných miest čaká v jej centrále na Nivách, okrem technologických špecialistov a analytikov potrebujú aj právnikov, účtovníkov, audítorov a produktových špecialistov.

Netradičným zamestnávateľom je bezpochyby Zbor väzenskej a justičnej stráže, ktorý tak isto aktuálne naberá viacerých zamestnancov – zo svojej podstaty najmä strážnikov, ale hľadajú aj napríklad zubára.

Zaujímavým zamestnávateľom, na naše geografické pomery, je aj zastúpenie ženevskej námornej spoločnosti MSC na Slovensku, ktoré sídli v Twin City. Aktuálne hľadajú do administratívy pracovníka exportného booking desku a na pozíciu si vystačíte so základnou znalosťou angličtiny!

Nivy centrum – nové zážitky, aj nové pracovné príležitosti

Pomaly sa blíži otvorenie Nivy centra, ktoré do Bratislavy prinesie celkom novú úroveň zážitku nielen z nakupovania, ale aj z trávenie voľného času. S príchodom nového centra si tak nájomcovia hľadajú posily do nových predajní. Napríklad Alza hľadá obchodníka, tímlídra pre výdaj, technika a skladníka, Martinus kníhkaviarnika či kníhkaviarničku. Spoločnosť Inditex do svojich fashion predajní značiek Oysho či Zara Home hľadá napríklad zástupcu vedúceho predajne, manažéra predajne, vizualistu a podobne aj New Yorker.

Pri hiringu nezaháľame ani my, v HB Reavis. Aktuálne hľadáme 18 nových kolegov, škála pozícii je vskutku pestrá a tak, ak máte chuť pracovať pre jedného z najväčších developerov v Európe, v budovách ktorého sídlia najväčšie firmy sveta, neváhajte sa nám ozvať!

Abecedný zoznam vybraných firiem, ktoré majú sídlo na Nových Nivách nájdete tu:

AbbvieAbbottAccaceAkular, AlzaAmazonBNP ParibasBayerCAPCODedolesEdenredHB ReavisMSC, MSDPernod RicardpwcRescoSwissReSygic, Thermo Fisher ScientificUnionUniversal MusicVÚBWebsupportWolt, Yanfeng Slovakia